Tuote

Raid Super 200 ml

Raid Super -aerosoli tehoaa kaikkiin kotipiirin ryömiviin hyönteisiin: niihinkin, joilla on paksu ja kova kuori suojanaan. Uusi käsittely kahden viikon kuluttua tai aiemmin, mikäli tuholaisia (munista kuoriutuneita) ilmaantuu uudelleen. Raid Super -aerosolia ei saa sumuttaa kasveille. Tehoaineena pyretriinin lisäksi permetriini. Lue käyttöohjeet tarkasti. Uusi käsittely kahden viikon kuluttua tai aiemmin, mikäli tuholaisia (munista kuoriutuneita) ilmaantuu uudelleen. Raid Super -aerosolia ei saa sumuttaa kasveille.

Raid Super tehoaa:

  •     kointoukkiin ja koiaikuisiin
  •     torakoihin
  •     luteisiin
  •     kovakuoriaisiin
  •     sokeritoukkiin jne.
Vinkki: Raid Super on hyvä apu koiden torjunnassa, sillä sitä voi sumuttaa myös tekstiileille. Turkiksia, arkoja tekstiilejä ja arkoja keinomateriaaleja ei saa käsitellä. Sumuta tekstiilit 50 cm etäisyydeltä kevyesti niin, että ne tulevat lievästi kosteiksi, mutta eivät märiksi. Tekstiilejä ei pidä harjata eikä pestä aikana, jolloin aineen halutaan suojaavan koin tuhoilta. Aerosolilla käsitellyt vaatteet on pestävä ennen käyttöönottoa.

Käytä näin: Ravista tölkkiä hyvin ennen käyttöä. Lentäviä hyönteisiä torjuttaessa sulje ensin ovet ja ikkunat. Sumuta valmistetta n. 10 s / 30 m3. Suihkuta niin, että etäisyys seiniin ja arkoihin pintoihin on vähintään 90 cm. Pidä ovet ja ikkunat suljettuina n. 10 minuuttia, jonka jälkeen tuuleta huolellisesti. Jos torjut ryömiviä hyönteisiä sumuta niiden olinpaikat 15–30 cm etäisyydeltä. Tehoaineena luonnon oma pyretriini, piperonyylibutoksidi ja permetriini.