Edellinen sivu

Substral kirvaspray

Substral kirvaspray on käyttövalmis torjunta-aine kasvituholaisten, kuten kirvojen, ripsiäisten, kehrääjäpunkkien ja jauhiaisten torjuntaan. Tuotetta voidaan käyttää tuholaistorjuntaan hyöty- ja koristekasveilla sisällä ja ulkona. Luonnonmukaisen tehoaineen ansiosta tuote on turvallinen käyttää syötävillä kasveilla, kuten yrteillä, vihanneksilla ja marjapensailla.

Käyttöohje:

Aloita torjunta heti tuholaisten ilmestyttyä kasveihin. Ruiskuta kasvi kauttaaltaan kosteaksi, ei kuitenkaan tippuvan märäksi. Ruiskuta myös lehtien alapinnat. Kilpikirvojen ja villakirvojen torjunnassa käsittely voidaan toistaa kolmen päivän kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Kirvoja, jauhiaisia ja ripsiäisiä torjuttaessa käsittely voidaan uusia viikon kuluttua. Kehrääjäpunkkia torjuttaessa on syytä pitää kahden viikon tauko käsittelyjen välissä.

Syötävien kasvien käsittelyn jälkeen on syytä pitää 1 vrk tauko ennen kasvin tai sen sadon syömistä. Poikkeuksena maustekasvit, joiden kohdalla tämä varoaika on 7 vrk.

Huom! Valmistetta ei pidä käyttää yli 25 °C lämpötilassa eikä suorassa auringonpaisteessa. Valmiste on säilytettävä kuivassa ja viileässä jäätymiseltä suojattuna. Suurin osa kasveista kestää valmistetta hyvin. Kasvien suuresta laji- ja lajikevalikoimasta johtuen on kuitenkin syytä tehdä koe pienelle alalle ennen laajaa kasvin tai kasvuston käsittelyä.

Tuotteen tehoaineet: pyretriini (0,045 g/l) ja rapsiöljy (8,3 g/l).

Osta heti

Saatavilla hyvin varustelluista myymälöistä.