Torjunta- ja karkoitetuotteet

Raid ja Baygon aerosoleilla pääset eroon miltei kaikista kotipiirin hyönteisistä. Aerosolit tuhoavat aikuiset ja toukkavaiheessa olevat yksilöt. Muna- ja kotelovaiheessa oleviin hyönteisiin aineet eivät tehoa, mutta kuoriutuessaan nekin joutuvat aineelle alttiiksi ja kuolevat. Katso varotoimenpiteet ennen sumutusta.

Pakkauksen kyljessä on aina kerrottu kaikki mitä sinun pitää tietää valmisteen käytöstä. Noudata käyttöohjeita tarkasti. Lue käyttöohjeet aina, vaikka tuote olisi tuttu: valmisteen koostumus ja samalla käyttöohje on saattanut muuttua. Mikäli tarvitset lisätietoja, voit pyyttää erillistä käyttöturvatiedotetta asiakaspalvelustamme.

Ennaltaehkäise tuholaisongelmat

Tuholaisongelmat kannattaa ehkäistä ennakolta. Se vaatii vähän vaivaa, mutta on taatusti vaivattomampaa ja miellyttävämpää, kuin torjua kotiin pesineitä kuokkavieraita. Noudata näitä ohjeita, niin kotisi pysyy siistinä – myös tuholaisista.

Tietoa tehoaineista

Karkotteiden ja torjunta-aineiden tehoaineet ovat tarkasti säädeltyjä. Muista lukea myös käyttöohjeet pakkauksen kyljestä aina ennen käyttöä.

Torjunta- ja karkoteaineet ovat tarkasti säädeltyjä

Suomi on tarkka maa kemikaalien käytön osalta, ja maassamme käytetään esimerkiksi torjunta-aineita hillitysti verrattuna moniin muihin Euroopan maihin.