Edellinen sivu

OFF! Hyttyssavu

OFF! Hyttyssavu on 100 % luonnontuote

Aina et halua levittää karkotetta ihollesi tai vaatteisiin. Et varmaankaan halua mennä nukkumaan karkote ihollasi. Kuistilla tai grilliherkkujen ääressä on mukavampaa istua ilman jatkuvaa ininää korvan juuressa.

Näitä tilanteita varten on kehitetty poltettavat ja ilmaan haihdutettavat karkotteet. OFF! Hyttyssavu on 100 % luonnontuote ja sopii käytettäväksi ulkotiloissa sekä parvekkeella.

OFF! Hyttyssavu 10 kpl

OFF! Hyttyssavu on 100 % luonnontuote. Se on sahajauhosta, pyretriinistä ja sidosainemassasta puristettu kierukka, joka palaessaan vapauttaa ilmaan hyttyset karkottavaa pyretriiniä. Kierukka sopii käytettäväksi ulkotiloissa, parvekkeella, kuistilla ja tuulettomalla pihalla.

Käyttöohje: Aseta 3–4 savua palamaan tasaisen välimatkan päähän toisistaan tuulenvireen puolelle ja palamattomalle alustalle. Pidä hehkuvat kierukat erossa syttyvistä materiaaleista. Pakkaus sisältää neljä pidikettä. Nosta pidikkeen keskiosa pystyyn ja työnnä pidikkeen kärki kierukan keskellä olevan loven läpi. Kierukat on pakattu niin, että kaksi kierukkaa on toistensa lomassa. Pyri irrottamaan kierukat vähitellen kohta kohdalta. Älä käytä voimaa, sillä kierukat katkeavat helposti. Pidikkeessä on kyljissä teräväreunaiset kolot, joihin katkenneet palaset on helppoa kiinnittää palamaan. Yksi kierukka palaa 5–6 tuntia.

Pyretriiniä saadaan pietaryrtin sukuisesta dalmatianpäivänkakkarasta. Pyretriini tehoaa kaikkiin lentäviin ja ryömiviin hyönteisiin sekä niiden toukkiin. Lue lisää pyretriinistä täältä.

Torjuntatuotteissa käytettävät tehoaineet

Osta heti

Saatavilla hyvin varustelluista myymälöistä.