Edellinen sivu

Raid Moniteho hyönteisaerosoli

Raid Moniteho aerosoli tehoaa nimensä mukaisesti moniin eri hyönteisongelmiin. Tuotteen avulla pääset eroon niin lentävistä kuin ryömivistäkin hyönteisistä. Tuotteen avulla pääset eroon kärpäsistä, hyttysistä, ampiaisista, turkiskuoriaisista, sokeritoukista, hämähäkeistä, koista ym. kodin tuholaisista.

Aerosolisuihke vaikuttaa hyönteisiin heti kosketuksesta, mutta toimii myös pitkävaikutteisesti: aineen teho säilyy käsitellyllä pinnalla jopa 4 viikon ajan!

Käytä näin kun torjut lentäviä hyönteisiä: Ravista aerosoli huolellisesti ennen käyttöä. Pidä pakkaus pystyasennossa suihkutettaessa.

Suihkuta torjunta-aerosolia ilmaan tai nopean tehon saavuttaaksesi suoraan kohde-eliöihin. Torjunta-ainetta sumutetaan n. 30m3 kokoiseen tilaan 8-10 sek. ajan. Pidä aerosolisuihku on n. 1 metrin etäisyydeltä aroista pinnoista. Käsittelyn jälkeen jätä aine vaikuttamaan suljettuun huoneeseen n. 15 min ajaksi. Lopuksi tuuleta huolellisesti.

Kun torjut ryömiviä hyönteisiä, toimi näin: Ravista tölkkiä huolellisesti ennen käyttöä. Pidä pakkaus pystyasennossa kun suihkutat. Sumuta torjunta-aine hyönteisten kulkureiteille ja piilopaikkoihin, kuten esimerkiksi jalkalistojen, viemärien ja putkien ja lavuaarien ympärille ja kirjahyllyjen taakse. Tehoaineena pralletriini ja fenetriini.

Torjuntatuotteissa käytettävät tehoaineet

Osta heti

Saatavilla hyvin varustelluista myymälöistä.