Edellinen sivu

Baygon Muurahaissirote

Baygon-muurahaissirote on erittäin tehokas: se tappaa hyönteisen kosketuksesta ja vaikuttaa pitkään. Tuote on erinomainen apu muurahaisten, siirojen, sokeritoukkien ja torakoiden torjunnassa rakennuksista ja niiden välittömästä läheisyydestä.

Käytä näin: Valmistetta sirotellaan sellaisenaan ohut kerros hyönteisten olinpaikkoihin ja kulkureiteille. Käsittele erityisesti paikat, joista hyönteiset pääsevät sisään asuntoihin ja varastoihin, kuten kivijalan ympärystät.

Muurahaispesän voi hävittää seuraavasti: avaa ensin pesä ja sirottele valmistetta sisäpuolelle. Tämän jälkeen sulje se polkemalla. Mikäli pesää ei voida avata, on käsiteltävä sinne johtava muurahaisten kulkureitti sirotteella. Varmistaaksesi tuotteen turvallisen käytön, tutustu huolellisesti käyttöohjeisiin ja varoitusteksteihin ennen tuotteen käyttöä.

Koska torjunta-aineen hajoamistuote voi kulkeutua maassa, sitä ei suositella käytettäväksi pohjavesialueella. Tehoaine deltametriini on erittäin myrkyllinen pölyttäville hyönteisille. Ylijäänyt käyttökelvoton torjunta-aine viedään ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Tyhjät pakkaukset hävitetään kotitalousjätteiden mukana.

Huolehdi, että levität valmistetta muurahaisten olinpaikkoihin ja kulkureiteille siten, että se on poissa lasten ja kotieläinten ulottuvilta eikä herätä lasten tai kotieläinten mielenkiintoa. Valmistetta ei myöskään saa levittää paikkoihin, joissa käsitellään elintarvikkeita tai eläinravintoa.

Muurahaisten torjunta
Kuinka kauan Raid ja Baygon tuotteet säilyvät?

Osta heti

Saatavilla hyvin varustelluista myymälöistä.