Edellinen sivu

Raid Ampiaistorjunta

Raid Ampiaistorjunta on loppukesällä aktivoituvien ampiaisten torjuntaan kehitetty aerosoli. Se tehoaa myös herhiläisiin. Aineella saat pitkäaikaisen suojan sumuttamalla sisääntuloaukot, kuten ovet ja ikkunat, mutta myös yksittäisten hyönteisten torjunta onnistuu kohdistamalla aerosoli suoraan hyönteiseen. Ampiaistorjunnan tehoaineena toimii pyretriini, jota saadaan dalmatianpäivänkakkarasta uuttamalla.

Raid Ampiaistorjunta tehoaa:

  •     Ampiaisiin
  •     Herhiläisiin
  •     Myös muihin lentäviin hyönteisiin

Ennen käyttöä: Sulje käsiteltävän huoneen ovet sekä ikkunat ja ravista aerosolia ennen käyttöä. Käsittelyn aikana huoneessa ei saa olla muita ihmisiä tai eläimiä.

Käytä näin: Sumuta torjunta-ainetta n. 30m³ huoneeseen 8-10s ajan. Suihkuta aerosolia pitäen pullo pystyasennossa. Sulje huoneen ovat ja odota 15 minuuttia aerosolisumun laskeutumista. Lopuksi tuuleta käsitelty tila hyvin.

Huomioi: Sumuta aerosolia n. 1m etäisyydellä aroista pinnoista kuten seinistä, tekstiileistä ja huonekaluista. Aerosolisumu riittää torjumaan hyönteisen, joten torjunta-ainetta ei tarvitse saada osumaan suoraan hyönteiseen.

Ampiaispesän hävittäminen
Torjuntatuotteissa käytettävät tehoaineet
Näin erotat ampiaisen, mehiläisen ja kimalaisen

Osta heti

Saatavilla hyvin varustelluista myymälöistä.