Edellinen sivu

Baygon Muurahaisrasia

Baygon Muurahaisrasia on siisti ja helppokäyttöinen. Se soveltuu muurahaisten torjuntaan sisätiloissa, parvekkeilla ja kuisteilla jne. Syötti on teholtaan pitkävaikutteinen; tehoaine kulkeutuu pesään muurahaisen mukana ja vähitellen hävittää koko yhdyskunnan kuningatarta ja munia myöten. Muurahaiset eivät kuole heti syötissä vierailtuaan, vaan tuotteen teho näkyy muutaman viikon kuluttua käytän aloittamisesta, kun vaikutus leviää pesässä.

Syötistä saa tehokkaan avun yleisimpiä sisätiloissa esiintyviä muurahaisia, mauriaisia ja faaraomuurahaisia vastaan. Syötti sisältää spinosadi-nimistä tehoainetta. Spinosadi tehoaine on mikrobialkuperää oleva luonnollinen tehoaine. Sen vaikutus muurahaisiin ravintona on erityisen tehokkas.

Käytä näin: Paina sisään rasian sivuilla olevat sisään- ja ulosmenoaukot. Sijoita syötit pakkoihin, joissa muurahaiset liikkuvat ja minne piiloutuvat. Muurahaiset kuljettavat valmistetta mukanaan muurahaispesiin, joissa kuningattaret ja toukat altistuvat torjunta-aineelle. Parhaan tuloksen saat, kun käytät muutamaa syöttiä saman aikaisesti ja vaihdat rasiat tarvittaessa uuteen . Torjunnan aikana on tärkeää, ettei muurahaisilla ole muuta syötävää esillä, kuten leivänmurusia ja ruoantähteitä.

Torjuntatuotteissa käytettävät tehoaineet
Muurahaisten torjunta
Kuinka kauan Raid ja Baygon tuotteet säilyvät?

Osta heti

Saatavilla hyvin varustelluista myymälöistä.