Edellinen sivu

Raid Muurahaissirote

Raid Muurahaissirotetta käytetään sisätiloissa ja rakennusten välittömässä läheisyydessä. Aine tehoaa kosketuksesta ja se torjuu muurahaisten lisäksi sokeritoukat, torakat ja kaikki muutkin käsitellyllä pinnalla liikkuvat hyönteiset. Tehoaineena deltametriini.

Käytä näin: Levitä valmistetta ainoastaan niihin paikkoihin, missä sitä todella tarvitaan. Sirottele ohut kerros muurahaisten kulkureitille ja erityisesti kohtiin, joista muurahaiset pääsevät sisään rakennukseen. Älä sirottele ainetta tuulisella säällä, sillä pöly leviää ympäristöön ja saattaa vahingoittaa hyötyhyönteisiä. Aine säilyttää tehonsa niin kauan kuin sitä on näkyvissä esimerkiksi maan pinnassa. Sadevesi huuhtoo aineen mukanaan.

Älä levitä muualle kuin selvästi rajatuille alueille rakennusten välittömään läheisyyteen. Älä sirottele lasten hiekkalaatikoihin tai alueille, joissa kuljetaan. Koska torjunta-aineen hajoamistuote voi kulkeutua maassa, valmistetta ei suositella käytettäväksi pohjavesialueella. Erittäin vaarallista vesieliöille, joten valmistetta ei saa päästää vesistöihin.

Muurahaissirote sopii käytettäväksi kasvihuoneissa. Levitä ainetta käytävien reunoille eli kohtiin, joissa pesät yleensä sijaitsevat. Käsittele myös seinien reunustat, jolloin sisälle pyrkivät muurahaiset saavat heti osansa torjunta-aineesta. Älä käsittele multaa, johon istutat kasveja. Älä sekoita sirotetta veteen, sillä se ei liukene vaan jää kellumaan ja pölisemään veden pinnalle.

Jos pystyt paikallistamaan muurahaispesän maassa, avaa se ja sirottele valmistetta suoraan pesään. Pesä suljetaan polkemalla. Ellet pääse käsiksi pesään, käsittele pesän sisälle johtava kulkureitti.

Torjuntatuotteissa käytettävät tehoaineet
Muurahaisten torjunta

Osta heti

Saatavilla hyvin varustelluista myymälöistä.