Edellinen sivu

Raid Muurahaissyötti

Siisti Raid Muurahaissyötti on tarkoitettu muurahaisten torjuntaan rakennuksissa: sisätiloissa, parvekkeella, kuistilla, terassilla jne. Muurahaiset kuljettavat rasiassa olevaa tehoainetta pesäänsä, joka vähitellen tuhoutuu kuningatarta ja munia myöten. Rasia tehoaa sekä mauriaisiin että faaraomuurahaisiin, jotka ovat yleisimpiä asuntovieraitamme.
Syötti sisältää spinosadi-nimistä tehoainetta houkutinaineeseen sekoitettuna. Spinosadi on mikrobiperäinen luonnollinen tehoaine, jota on käytetty tehoaineen vuodesta 1997 lähtien.  Spinosadi vaikuttaa hyönteisiin kosketuksesta tai ravintona.

Käytä näin: Paina syöttirasian sivuissa olevat rei’itetyt alueet sisään teräväkärkisellä esineellä tehdäksesi muurahaisille sisäänmeno- ja poistumisaukot. Aseta syötti muurahaisten olinpaikkoihin ja kulkureiteille, kuten esimerkiksi jalkalistojen ja seinän vierustoihin, nurkkiin, kaappeihin ja pesualtaiden läheisyyteen. Valitse paikka niin, että lapset ja kotieläimet eivät pääse siihen käsiksi. Torjunnan tulokset alkavat näkyä noin viikon‚ kahden kuluttua siitä, kun ensimmäiset muurahaiset vierailevat syötissä. Pesä tuhoutuu täysin noin 3–4 viikossa. Syötti on hajuton.

Torjuntatuotteissa käytettävät tehoaineet
Muurahaisten torjunta

Osta heti

Saatavilla hyvin varustelluista myymälöistä.