Edellinen sivu

Raid Liquid Electric -hyttys­torjunta­laite

Verkkovirralla toimiva Raid Liquid Electric Hyttystorjuntalaite on kätevä ratkaisu hyönteisten karkotukseen sisätiloista. Tehokas yöunien turvaaja on toimiva ratkaisu, mikäli olet herkkä OFF!:n poltettaville savuille.

Raid Liquid Electric Hyttystorjuntalaite ja täyttö

RAID Liquid Electric Hyttystorjuntalaite rauhoittaa yöt pistäviltä hyönteisiltä turvallisesti ja tehokkaasti. Kun torjuntalaite pistetään yöksi pistorasiaan, riittää se turvaamaan unet 30 yöksi (8h yössä käytettynä). Pienellä sähkönkulutuksella saat yön ilman ininää vaikka ikkuna olisi raollaan.

Toimi näin: Torjuntalaitepakkaus sisältää tehoainepullon, joka kiinnitetään laitteeseen ennen käyttöä. Ennen täytön asentamista, poista pullon korkki. Täyttö kiinnittyy laitteeseen kiertämällä. Laite kiinnitetään pistorasiaan siten, että torjuntapullo on aina oikeinpäin.
Laitteen lämmetessä pullon sisällä olevasta, tehoainetta imeneestä puikosta haihtuu torjunta-ainetta huoneilmaan. Torjunta tehoaa niin kauan kun pullossa on nestettä jäljellä. Kun laitetta pitää pistorasiassa 8 tuntia yössä, riittää yksi täyttö takaamaan 30 rauhallista yötä.

Käykö hyttystorjuntalaite ulkomailla?

Kuluttajat kysyvät meiltä usein Liquid Electric Hyttystorjuntalaitteen toimivuudesta muulla kuin Suomen verkkovirralla (esim. aurinkopaneeli/12 V~ tai ulkomailla). Vastaus on: kyllä, mutta käyttöön tarvitaan muuntaja. Toinen ongelma on pistorasian malli. Se saattaa olla kohdemaassa erilainen, jolloin tarvitset sopivan sovittimen.

Kun karkotteet eivät käy päinsä

Erittäin herkille ihmisille ja astmaatikoille suosittelemme iholle levitettäviä karkotteita, hyttysoviverhoja ja vuoteen päälle ripustettavia hyönteisverkkoja. Hyönteisverkkoja kannattaa kysyä

  •     Retki- ja partiomyymälöistä
  •     Kesäisin tavarataloista

Muista haitallisuus kaloille ja matelijoille

Koska sähköiset karkottimet ovat miltei hajuttomia ja huomaamattomia, unohtuu helposti, miten haitallista tehoaine on muille eliöille kuin nisäkkäille. Muista peittää akvaario ja sulkea ilmapumppu käytön ajaksi.

Karkotteiden käyttö lastenhuoneissa

Tarkista tuotepakkauksessa olevat varoitukset ja ohjeet ennen käyttöä.

Turvallisuusohjeet ja varoitukset

Ohjeita liittyen tulipalon, sähköiskun tai henkilövahingon vaaraan. Ole hyvä ja lue turvallisuusohjeet ennen käyttöä ja säilytä ohjeet käytön ajan. VAROITUS: Sähköisiä laitteita käytettäessä tulee aina noudattaa varovaisuutta seuraavien ohjeiden lisäksi. HUOMIO: Loukkaantumisriskin vähentämiseksi ja tuotteella leikkimisen estämiseksi lapset eivät saa käyttää tuotetta. Tarkka valvonta on välttämätöntä, kun tuotetta käytetään yli 8 vuotiaiden lasten ja erityistarpeita vaativien henkilöiden läheisyydessä. Turvallisen käytön varmistamiseksi kytke laite vain asianmukaisesti toimivaan seinäpistokkeeseen, missä ilma pääsee kiertämään laitteen ympärillä eikä laite ole kosketuksessa tekstiilien tai muiden materiaalien kanssa. Älä kytke laitetta jatkojohtoon tai monipistokkeeseen. Älä upota veteen. Älä kytke mitään tuotteen yläpuolella olevaan pistorasiaan. Käytä vain Raid täyttöpakkauksia Raid® pidikkeiden kanssa. Nämä ohjeet ovat internetissä osoitteessa www.scjproducts.info.

Torjunta-aine voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.

Vaara

Sisältää: Tisleet (maaöljy),  vetykäsitelty keskijae
Tehoaine: Pralletriini 1,20 % (1,20 g / 100 g)

Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Jos kemikaalia on nielty: Ota välittömästi yhteys myrkytystietokeskukseen tai lääkäriin. Huuhdo suu. Ei saa oksennuttaa. Jos kemikaalia joutuu iholle: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Varastoi lukitussa tilassa. Vältettävä päästämästä ympäristöön. Valumat on kerättävä. Hävitä sisältö/pakkaus vaarallisen jätteen keräyspisteeseen.

Käytä ainoastaan ohjeiden mukaan. Ei saa käyttää suljetussa tilassa. Säilytä ulkopakkaus koko käytön ajan. Älä anna minkään materiaalin peittää laitetta sen ollessa käytössä. Älä koske laitteeseen metalliesineellä tai märillä käsillä. Poista tai peitä terraariot, akvaariot ja eläinten häkit ennen tuotteen käyttöä. Sulje akvaarion ilmansuodatin käytön ajaksi. Irrota pistokkeesta, kun pullo on tyhjä. Vaihda pullo laitteen ollessa kytketty irti. Älä koske sydänlankaan. Säilytettävä erillään elintarvikkeista, juomista ja lemmikkieläinten ruoista.

Torjuntatuotteissa käytettävät tehoaineet
Suojaudu hyttysenpistoilta
Hyttystietoa matkailijoille
Hyttysten levittämät sairaudet
Torjunta- ja karkoteaineet ovat tarkasti säädeltyjä
Karkotteissa käytettävät tehoaineet
Onko Raid Liquid Electric Killer Hyttystorjuntalaitteesta vaaraa lapsille?

Osta heti

Saatavilla hyvin varustelluista myymälöistä.